RH Jereb

slika

O podjetju in kontaktni podatki

Računovodski servis Jereb, ima dolgoletno tradicijo, saj smo na tržišču že 20 let, od leta 1992. Radi se pohvalimo, da je večina naših strank stalnih, nekatere so z nami že od začetka. Med našimi strankami najdemo skoraj vse vrste podjetij in organizacij, iz različnih dejavnosti. Sodelujemo z gostinci, odvetniki, gradbeniki, storitvenimi in proizvodnimi podjetji, športniki, zbornicami in društvi.

Imamo izobražen kader, ki stalno spremlja novosti na trgu, hodi na izobraževanja, ima dolgoletne izkušnje tako na računovodskem področju, kot na drugih, zato vam lahko zagotavljamo široko področje svetovanja pri poslovanju.

Naše vodilo skozi leta poslovanja ostaja enako, biti ažuren, natančen, vedno dosegljiv, stranke obravnavamo individualno, jih spremljamo, pravočasno obveščamo o spremembah, mnogokrat tudi poslovno svetujemo, skratka stojimo ob strani. Na nas se lahko zanesete, 24 ur na dan, 365 dni na leto. Smo kot 24 urna pomoč na cesti, samo cenejši!

Lastnosti, ki smo jih pridobili skozi leta poslovanja in nam pomagajo opravljati kvalitetne storitve, vam bodo pa pomagala pri odločitvi za naš računovodski servis:
  • Poslovne odnose gradimo na poštenosti, zanesljivosti in odkritosti
  • Imamo bogate izkušnje pri davčnih pregledih, sodelujemo pri inšpekcijskih pregledih, zato vam zagotavljamo varnost
  • Dobite svojega skrbnika – imamo oseben, individualen pristop do vsake stranke
  • Že zdavnaj smo pozabili, kaj je to rutinsko knjiženje, s stranko dihamo, jo spremljamo, ter ji pomagamo pri poslovnih odločitvah
  • Imamo zavarovano poklicno odgovornost
  • Sodelujemo z zelo raznolikimi strankami iz različnih vrst dejavnosti ter različnih vrst oblik podjetij
  Računovodska hiša Jereb d.o.o.
Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana

tel.: 01 251 00 06, fax.: 01 426 13 87
gsm: 051 202 184

url: www.rhjereb.eu, e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Direktorica: Spec. mng. JANJA JEREB, Uran. dipl. ekon.
gsm: 041 612 969

 
 
You are here: