RH Jereb

slika

Storitve

RAČUNOVODSKE, DAVČNE, POSLOVNE STORITVE IN OSTALO NUJNO ZLO

Kot računovodski servis opravljamo računovodske, davčne in poslovne storitve za srednja in mala podjetja, zasebnike, društva in zavode. Naš razvoj je usmerjen v strokovno poslovanje, ki ga uspešno gradimo na znanju in izkušnjah.

Izkušnje, ki smo si jih pridobili, kot pošten in zaupanja vreden partner. Natančno in profesionalno opravljanje naših storitev prilagajamo specifičnosti vsakega posameznega podjetja, katerim ponujamo svoje storitve.

Novopečeni podjetniki - začetniki

Ker spodbujamo podjetništvo ter vemo, da je vsak začetek težak, ti bomo pri začetnih korakih kar se da pomagali. Ker se novi bodoči podjetnik, sploh v sedanjih časih,kjer je prihodnost negotova , nima obrniti na nikogar, smo se odločili, da ti nudimo posebne ugodnosti.

Ponudili ti bomo brezplačno pravno, poslovno svetovanje, predvsem ti bomo pa nudili obilo nasvetov ter pomoči.

Če imate dobro idejo, nas kontaktirajte, pomagali vam bomo pri poslovnem načrtu, virih financiranja, brezplačnem svetovanju, začetnem popustu pri knjigovodenju.

Pokliči in se dogovori za brezplačen ter neobvezujoč pogovor.
 

Evpogledi

Zavedamo se pomembnosti ažurnih podatkov. Glede na trenutno stanje v gospodarstvu so ažurni podatki esencialnega pomena za zdravo podjetje, zato vam v povezavi z Vascom ponujamo E-Vpoglede. Z programom, lahko neomejeno, kadarkoli ter kjerkoli spremljate poslovanje vašega podjetja.

Več o E-Vpogledih boste našli tukaj.
 

Eizvršbe, izterjave

Ker vemo, da plačilna disciplina v Sloveniji ni zadovoljiva, da bi lahko podjetje obstalo na tržišču, brez da bi vsakodnevno trdo ter sistematično delalo na dolžnikih, strankam ponujamo tudi pomoč pri izterjavi dolgov. Ponujamo vam rutinirano in sistematično izterjavo z neplačniki, ali pa tudi izdelavo e-izvršbe, ko gredo stvari predaleč.

 
You are here: